Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
@mikir: Je to tak, na konkurenčních webech je těch vyloženě low cost nabídek poslední dobou mnohem víc.
No hele, kdyby bylo co publikovat, tak publikujeme. Ale dávat jeden termin od utery pulnoc do ctvrtka 6:00 ráno s 3 místy za 500,- nam teda smysl vubec nedava.
sledujeme vse, konkurenci taky. Kdyby cokoliv stalo za to, tak to odpublikujeme a pomuzeme nasim pruvodcum. Ale proste neni nic logickeho poslednich par mesicu.
Je to poslední dobou těžké, snažíme se hledat i low-cost nabídky, ale valná většina těch, které jsou na konkurenčních webech, nám přijdou reálně těžko uchopitelné. Většinou se jedná o pár míst, případně na zvláštní termíny typu pondělí večer-středa ráno.
Navíc je nás teď o jednoho méně, všechno leží na Davidovi, protože já si rajzuju po světě, aby mohly vznikat noví průvodci :D
Po návratu zkusím trochu šlapat i do low-cost nabídek, ale trojciferných cen tak, aby dávaly smysl, bude s největší pravděpodobností jen minimum.
Možná už se to řešilo, ale nešlo by fórum zablokovat proti spamům? Je to otravné, když tam místo nových příspěvků skáčou blbosti od robotů.
Chapu to,diky za odpoved ,je pravdou ze v cervnu od te druhe poloviny toho asi moc nebude ani z Vidne ,ani Polsko nebude mit moc extra nabidky On ani kveten neni vuci Praze priznivy Sam jsem ted letel radeji z Dublinu pres Goteborg za 13 euro a druhy den do Prahy za 15 euro ,nez bych kupoval primo Prahu Ve stejnem duchu me ceka cesta zpet, kdy Krakow jsem ulovil za 260 Kc z Prahy a Dublin pak z Krakowa za 30 euro
Ryanair sleduju prakticky denne Casto mrknu i na Wizzair i kdyz v posledni dobe maji problemy podobneho charakteru jako ma easyJet Kdo nema ale tolik casu to sledovat, tak by jiste uvital upoutavky techto levnejsich letu
Souhlas s Davidem a Kryštofem, ty nabídky opravdu většinou nejsou žádné terno, zejména co se termínů týká. Už jsem taky dlouho nic nekoupil... je to bída.
Já bych třeba byla ráda i za nabídky pondělí-středa. Ne každej pracuje pondělí-pátek a má volný jenom víkendy :)
Ja bych zase chtela vic nabidek z Nemecka Berlin, to je sama Viden. Kazdy ma specificke pozadavky, co by pro nej bylo lepsi…
Berlin je realny az se Nemci vzpamatuji a prestanou pozadovat po neockovanych testy To same je Italie,pochopitelne i Spanelsko nebo Portugalsko
Z CR bych to az tak neresil kdyz staci antigen za 200 Kc i kdyz je to otrava,ovsem treba z Irska je antigen za 35 euro a myslim,ze i jinde ze zahranici je treba za 20-25 euro a nevim,proc bych mel davat za zbytecnost castku za kterou si koupim letenku
@Mandre je to nekde uz ofiko? Vcetne vlaku ? Jo uz to vidim ,skoda ze to nerekli driv ..tak ted jeste Taliani a Spanele a Portugalci
Zajimave,ze kdyz chci nahlasit posledni prispevek jako nevhodny ,tak ano ne skoci k prispevku vyse a do ignoru taky nejde uzivatele dat aby se ty nesmysly nezobrazovaly
@mikir, Mandre: nespletli jste si vlákno? Pište to třeba do https://www.cestujlevne.com/mapa-covid19.
Ono to vzniklo tim cemu by se CL melo venovat vic nez jen CK a all inclusive, tak se tam pripletlo to Nemecko atd
To fakt nový uživatel může poslat do jednoho topicu čtyři stejné spamy za sebou a pak jít do jiného topicu a udělat to samé?
Někdy se mi na mobilu stane, že se jakoby formulář neodešle, tak jej písku znovu a je tu duplicita. API to nekontroluje.
Úplně nový uživatel by se za tohle měl smazat. Ale máme to myslím nasazené jen pro zakládání témat.
Je "vtipné", že je toto vlákno, kde se řeší mj. i to že by bylo dobré nasadit nějaké nástroje na omezení spamu, zasypané spamem.
@bugr: však to taky schválně píšu v uvozovkách, aby každému došlo, že to myslím ironicky a za vtipné to nepovažuju...